El valencià que acull

Et presentem Parlarem, el nou quadern d’aula d’Andana per a ajudar a descobrir la nostra cultura a través de la nostra llengua, i aconseguir així una integració real.


És complicat gestionar una aula amb estudiants de diferents cultures, i vèncer obstacles com la motivació i la diferència de nivells per ensenyar valencià als nouvinguts.


El desafiament no és només ensenyar una llengua, sinó també fomentar la integració i el respecte mutu.

Llibres Via ESO
ISBN 978-84-19913-48-7

Com funciona Parlarem?

El nostre nou llibre per als nouvinguts aplica la metodologia VIA, combinant motivació i coneixement cultural. Amb activitats dissenyades per captar l'interès i fomentar la integració, transformem cada classe en una experiència única.


Som docents,
com tu

El material ha estat fet per un equip de professionals de l’ensenyament en actiu que coneix quines són les necessitats reals del professorat: l’equip de l’exitós projecte Via.

Activitats provades
que funcionen

Les activitats que proposa el quadern Parlarem han estat provades i contrastades dins de l’aula amb alumnes reals.

S'ajusta a les
necessitats

El nivell s’ajusta a les necessitats comunicatives bàsiques dels neoparlants del valencià, tant si són nouvinguts com si no.

Aprenentatge
autònom

El quadern Parlarem està pensat perquè l’alumnat puga aprendre de forma majoritàriament autònoma, amb el suport puntual del professorat.

Molt més
que una llengua

En coherència amb el projecte Via ESO, és un material que va més enllà dels elements estrictament lingüístics i situa el valencià en el context social i cultural valencià.

Programa una visita

Programa una visita amb el nostre equip comercial i descobreix com podem transformar junts l'ensenyament del valencià

Els docents us heu convertit en veritables integradors de cultures a les vostres aules, on estudiants nouvinguts no només aprenen valencià sinó que s'immergeixen i valoren la nostra rica cultura. Aprofita l’oportunitat per ser el puntal d'integració i respecte dins del teu centre. Amb el mètode VIA, el teu compromís fa possible que l'aula siga un reflex de la societat que volem: oberta, integradora i rica en diversitat.

Un equip que t'entén

L'equip didàctic que ha elaborat els manuals Via ESO i Via oberta està integrat per professionals en actiu de l’estudi i l’ensenyament de la Llengua i la Literatura.

Francesc Gisbert

Alcoi

Coordinador. Escriptor i professor de Llengua i Literatura a l’IES Serra de Mariola de Muro.

Soraya Bernabeu

Castalla

Professora de llengua i literatura a l'IES Fra Ignasi Barrachina d'Ibi

Rafael Medina

Catarroja

Professor de Llengua i Literatura a l’IES Enric Valor de Castalla

Esther Barber

Aielo de Malferit

Professora de Llengua i Literatura a l’IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola.

Santi Cervera

Alfarb

Professor de Llengua i Literatura a l’IES Marjana de Xiva.

Laura Barberà

Castelló de la Plana

Professora de Llengua i Literatura a l’IES L’Estació d’Ontinyent.

Ivan Carbonell

Cocentaina

Escriptor i professora l’Escola Oficial d’Idiomes i professor associat de la Universitat de València.

M. Jesús Francés Conejero

Banyeres de Mariola

Professora de Llengua i Literaturaa l’IES 8 de Març d’Alacant.

CONEIX TOT L'EQUIP

Som una editorial amb experiència, i 100% valenciana

Volem compartir amb tu la nostra experiència fent llibres i projectes educatius de qualitat. Som una editorial valenciana que des de fa 15 anys editem llibres des d'ací i amb el propòsit de crear lectors i intentar millorar el nostre futur.


Cada dia volem aprendre al teu costat, volem emocionar-nos amb tu amb els nous projectes i ens esforcem per compartir amb el públic lector i la comunitat docent els millors llibres.


Per a nosaltres el millor reconeixement a la nostra tasca és veure un lector amb un llibre nostre a les mans, no obstant això, hem rebut 16 premis a la nostra tasca editorial i hem editat més de 330 llibres.


I a més, també hem aconseguit un gran èxit en l'àmbit educatiu, amb projectes com els manuals de Fer via per preparar les proves de la JQCV i el projecte Via oberta per a llengua i literatura.